Investiții în acțiuni

Amundi oferă o gamă largă de strategii de investiții în acțiuni, atât tradiționale, cât și inovatoare, pentru a vă ajuta să accesați potențialul de creștere al unei varietăți de companii: piețe europene, asiatice sau emergente, investiții pe piața unică, IMM-uri etc.

Acțiuni: mult mai mult decât vă puteți imagina!

Investim în companii

  • Investiția în acțiuni este considerată, în general, o alegere potrivită atunci când căutați performanțe și profituri pe termen lung, în ciuda riscului crescut asociat investițiilor de capital.
  • Este, de asemenea, o modalitate de a contribui la dezvoltarea și finanțarea afacerilor și de a beneficia de creșterea acestora. Alegerea companiilor potrivite necesită timp și o cunoaștere aprofundată a piețelor.
  • Prin urmare, alegeți specialiștii Amundi și expertiza lor dovedită ca parteneri de investiții în acțiuni.

Selectarea companiilor potrivite

  • Ca lider pe această piață, Amundi reunește analiza investițională necesară cu prezența locală, în special în Europa. Rămânem în contact cu numeroase companii internaționale, realizând anual peste 1.000 de vizite la acestea.
  • Acest contact direct este esențial pentru a înțelege pe deplin companiile pe care le alegem.
  • Urmărind cu atenție detaliile de funcționare ale fiecărei companii, le putem identifica pe cele care ar putea oferi cele mai bune perspective de creștere pe termen mediu sau lung.

Despre managementul acțiunilor la Amundi

O gamă largă de strategii de management, tradiționale și inovatoare

Multe companii analizate susținute de vizite de lucru

Echipe specializate situate în întreaga lume pentru a fi cât mai aproape posibil de piețe

Aceste informații necontractuale nu constituie, în nicio situație, o ofertă de cumpărare, de solicitare de vânzare sau de consiliere pentru a investi în OPCVM, fonduri și SICAV ("produsele") Amundi sau unul dintre afiliații săi ("Amundi") .

Toate proiecțiile, evaluările și analizele statistice prezentate mai sus sunt furnizate cu scopul de a ajuta potențialii investitori să înțeleagă subiectele abordate. Aceste proiecții, evaluări și analize se pot baza pe estimări și ipoteze subiective și pot fi obținute prin aplicarea unei metodologii selectate dintr-o varietate de metodologii posibile, care pot conduce la concluzii diferite. Ca urmare, aceste proiecții, evaluări și analize nu ar trebui considerate fapte dovedite și nu pot fi considerate ca previziuni exacte ale evenimentelor viitoare.

Investițiile implică riscuri. Performanța fondurilor nu este garantată. În plus, performanța trecută nu este în niciun caz o garanție sau un indicator fiabil al performanțelor actuale sau viitoare. Investitorii pot pierde in totalitate sau o parte din capitalul investit inițial.

Investitorii potențiali sunt încurajați să consulte un consilier profesionist pentru a determina dacă o astfel de investiție este adecvată pentru profilul lor și nu trebuie să își bazeze deciziile de investiții numai pe informațiile conținute în acest document. Toți potențialii investitori în produse sunt sfătuiți să verifice dacă o astfel de investiție este compatibilă cu legile cărora le sunt supuse și implicațiile fiscale ale unei astfel de investiții înainte de a investi și să se familiarizeze cu documentele juridice în vigoare pentru fiecare produs. Subscrierile vor fi acceptate numai pe baza celui mai recent Prospect și Documentului de Informații Cheie destinate Investitori (DICI) cel mai recent despre produsul în cauză, cele mai recente rapoarte anuale și semestriale și statutul său, care poate fi obținut gratuit de la sediul social al societății de administrare.

Amundi nu își asumă nici o răspundere, directă sau indirectă, care rezultă din utilizarea oricăreia dintre informațiile conținute în acest document și nu va fi în niciun caz răspunzătoare pentru orice decizii luate pe baza acestor informații. Aceste informații nu pot fi copiate, reproduse, modificate, traduse sau distribuite fără aprobarea scrisă prealabilă a Amundi pentru orice terță persoană sau entitate din orice țară sau jurisdicție care ar supune Amundi sau oricăror dintre produsele sale oricărei cerințe de înregistrare în cadrul acestor jurisdicții sau în cazul în care acest lucru ar putea fi considerat ilegal. Toate produsele sau sub-fondurile aceluiași produs nu sunt sau nu vor fi în mod obligatoriu înregistrate sau aprobate pentru distribuire în toate jurisdicțiile sau disponibile pentru toți investitorii.

Aceste informații vă sunt furnizate pe baza surselor pe care Amundi le consideră viabile și pot fi modificate fără o avertizare prealabilă.