Notă de informare către investitorii fondurilor de investiții Amundi Stabilo și Amundi Integro

Luni 27 Februarie 2023

Amundi Asset Management S.A.I. S.A. (Nr. Registru A.S.F. PJR05SAIR/400007) în calitate de administrator al fondurilor de investiții Amundi Stabilo şi Amundi Integro, informează investitorii cu privire la modificarea prospectelor de emisiune ale celor doua fonduri.

In secțiunea „Consiliul de administrație și conducerea societății” a fost modificat înlocuitorul Directorului Adjunct, in secțiunea „Auditorul Fondului” au fost actualizate datele noului auditor, iar in secțiunea „Activități delegate către terți” au fost actualizate datele administratorului delegat. În conformitate cu prevederile Regulamentului A.S.F. nr. 9/2014, aceste modificări intră în vigoare la data publicării prezentei note de informare.

Informații suplimentare cu privire la documentele actualizate ale celor două fonduri de investiții pot fi obținute de la distribuitorul autorizat, UniCredit Bank şi de la sediul societății de administrare situat in Bulevardul Dacia nr. 56, corp B, etaj 1, sect. 2, București, tel. 021.210.0016. Documentele actualizate ale fondurilor sunt publicate pe site-ul www.amundi.ro .

             Prospect de emisiune Amundi Stabilo                                          Prospect de emisiune Amundi Integro

Alte știri

Outlook 2024
28/11/2023

Perspectivele investițiilor globale pentru anul 2024

București, 28 noiembrie 2023 – Amundi, liderul european în administrarea activelor, a prezentat astăzi perspectivele sale de investiții pentru 2024, într-o conferință organizată pentru investitorii săi la București. Trei specialiști în investiții de la Amundi au prezentat oportunitățile de investiții pentru anul următor și au oferit informații despre construirea unui portofoliu rezistent, într-o perioadă cu tensiuni geopolitice intense.