Amundi - partener și speaker la a treia ediție a Summitului Administratorilor de Fonduri din România

Vineri 24 Septembrie 2021

Asociația Administratorilor de Fonduri din România (AAF), organizează în 28 și 29 septembrie 2021, între orele 10.00-13.45a treia ediție a  SUMMITULUI ADMINISTRATORILOR DE FONDURI . Participarea este gratuită, iar înregistrarea se face accesând acest link:  https://us02web.zoom.us/webinar/register/WN_MjsX41_BRb2i6i5v3bI1Nw .

Evenimentul reunește companii de top din industria de asset management precum și instituții, autorități și organizații reprezentative la nivel local și internațional pentru industria de profil: Autoritatea de Supraveghere Financiară, Banca Națională a României, Bursa de Valori București, CFA Institute, Asociația Administratorilor de Fonduri din Europa (EFAMA).

Amundi Asset Management S.A.I. S.A. se alătură partenerilor celei de-a treia ediții a Summitului Administratorilor și îl va avea ca speaker pe Bertrand Pujol - Global Head of Business Development, Amundi Wealth Services and Solutions la Amundi. Acesta va prezenta perspectivele din industria fondurilor de investiții in primul panel din a doua zi a summitului, 29 septembrieîncepând cu ora 10:15.

Alte știri

Outlook 2024
28/11/2023

Perspectivele investițiilor globale pentru anul 2024

București, 28 noiembrie 2023 – Amundi, liderul european în administrarea activelor, a prezentat astăzi perspectivele sale de investiții pentru 2024, într-o conferință organizată pentru investitorii săi la București. Trei specialiști în investiții de la Amundi au prezentat oportunitățile de investiții pentru anul următor și au oferit informații despre construirea unui portofoliu rezistent, într-o perioadă cu tensiuni geopolitice intense.