Împreună, într-o călătorie

Corporate - Our Clients

Împreună, într-o călătorie

Când te gândești la investiții, ai putea spune că ești fie la începutul, la mijlocul sau la sfârșitul călătoriei tale.

Cu toate acestea, la fiecare pas, vei dori să fii bine informat cu privire la pașii de urmat sau la pașii pe care partenerul tău financiar îi va face în numele tău.

Este vorba despre o întreagă experiență, în a fi sprijinit la fiecare pas, pentru a te ajuta să-ți planifici fiecare moment al vieții tale.

Putem fi partenerul tău, oferindu-ți idei și soluțîi, care îți pot permite să iei decizii informate în fiecare etapă a evoluțiilor piețelor financiare.

Îmbunătățeste-ti cunoștințele astăzi!

Woman sitting at a table talking to another person
Vreau să știu mai multe despre investiții
Te-ai întrebat vreodată care este diferența dintre investiție și economisire? Alege dintr-o multitudine de investiții pe care ți le punem la dispoziție.
Woman reading phone on train
Sunt gata să aflu mai multe despre investiții
Îți place ideea de a investi într-un fond de investiții? Explorează diferitele tipuri de fonduri disponibile și cum să începi investiția în ele.
Man on computer with headphones on
Vreau să-mi folosesc economiile pentru a lupta împotriva schimbărilor climatice
Știai că investițiile tale pot juca un rol important în lupta împotriva schimbărilor climatice? Fă următorul pas pentru un mâine mai bun.
Couple sitting at a table looking at a laptop
Ai obiective mari în viață?
Te-ai întrebat vreodată cum te-ai putea pregăti pentru viitor și cum ai putea să-ți atingi obiectivele mari de viață? Fă ca lista ta de obiective să devină realitate!

De ce Amundi?

100mn

Clienti Retail1

N°1

in Europa2

€2.116

miliarde active in administrare3

Top 3

in topul implicarii in politicile de mediu si cele sociale4

Gama noastră de soluţii inovatoare

Surse:

1. Amundi, informații la data de 31/03/2024
2. Publicația IPE “Top 500 Asset Managers” apărută în Iunie 2023, în baza activelor în administrare la data de 31/12/2022
3. Amundi, informații la data de 31/03/2024
4. “Voting Matters 2023” publicată de British association ShareAction

Informaţii importante

Aceasta este o comunicare publicitară.

Toate informațiile conținute în acest document provin de la Amundi și sunt valabile la data de 14 mai 2024. Diversificarea nu garantează un profit și nici nu protejează împotriva pierderilor. Punctele de vedere exprimate cu privire la tendințele economice și de piață sunt cele ale autorului și nu neapărat ale Amundi și pot fi modificate în orice moment pe baza condițiilor de piață și a altor condiții, și nu există nicio garanție că țările, piețele sau sectoarele vor avea performanțele așteptate. Aceste puncte de vedere nu trebuie să fie considerate drept consultanță de investiții, o recomandare de securitate sau o indicație de tranzacționare pentru orice produs Amundi. Acest material nu constituie o ofertă sau o solicitare de cumpărare sau vânzare. Investițiile implică riscuri, inclusiv riscuri de piață, politice, de lichiditate și valutare. Performanțele trecute nu reprezintă o garanție sau o indicație a realizărilor viitoare.

Data primei utilizări: 10 iulie 2024