Investiții - Primul Pas!

Să păstrezi banii pare atât de ușor, dar te-ai gândit vreodată dacă obții randamente real pozitive?

Man with folded arms

Sunt economiile tale profitabile?

Woman sitting on couch with phone

Sunt economiile tale profitabile?

Te gândeşti, probabil, că banii cash au beneficii evidente!

Sunt disponibili oricând ai nevoie de ei și, în cele din urmă, par a fi cea mai sigură opțiune sau cu risc scăzut, atunci când vine vorba de economisire.

Cu toate acestea, atunci când ne gândim la numerar, nu ne dăm seama că acesta are un dușman ascuns numit Inflație.

Nimeni nu o vede, dar aceasta reduce valoarea economiilor tale în fiecare zi.

Gândește-te! Este vorba despre încercarea de a găsi echilibrul corect între risc și randament și pentru a-ți atinge obiectivele pe termen lung, cum ar fi cumpărarea unei case sau economisirea pentru o vacanță de vis.

Dar ar trebui să iei în considerare și alte aspecte.

Fă Primul pas spre investiții!

Un pas simplu pe care l-ai putea face pentru a-ți mări capitalul și pentru a-ți atinge obiectivele financiare este să îți diversifici * economiile prin opțiuni de investiții cu risc scăzut.

Cu toate acestea, nu există nicio garanție!

Fă Primul pas spre investiții!

Man sitting at table with laptop

Investițiile sunt precum o călătorie

Riding bike along path through field

Investițiile sunt precum o călătorie

Scopul este ca banii tăi să poată sa fie investiți în mod sigur, cu disponibilitate rapidă, simplitate și predictibilitate, ca și în cazul economiilor tradiționale.

Cu toate acestea, deși fondurile oferă oportunități, acestea implică și riscuri, cum ar fi posibilele scăderi de preț, pierderi de capital sau pierderea dividendelor.

Performanțele anterioare nu garantează randamente viitoare!

Soluții pentru toată lumea

Astfel, noi am dezvoltat soluții de investiții pentru toată lumea, permițându-ți să alegi fonduri de investiții care să corespundă nivelului de risc/randament potențial cu care te simți confortabil și să te ajute să faci Primul pas spre investiții.

Soluții pentru toată lumea

Group leaning over table
Fă Pasul următor!
Contactează consilierul tău local sau descoperă gama noastră de soluții!

*Diversificarea nu garantează un profit și nici nu protejează împotriva pierderilor.

Informaţii importante

Aceasta este o comunicare publicitară.

Toate informațiile conținute în acest document provin de la Amundi și sunt valabile la data de 14 mai 2024. Diversificarea nu garantează un profit și nici nu protejează împotriva pierderilor. Punctele de vedere exprimate cu privire la tendințele economice și de piață sunt cele ale autorului și nu neapărat ale Amundi și pot fi modificate în orice moment pe baza condițiilor de piață și a altor condiții, și nu există nicio garanție că țările, piețele sau sectoarele vor avea performanțele așteptate. Aceste puncte de vedere nu trebuie să fie considerate drept consultanță de investiții, o recomandare de securitate sau o indicație de tranzacționare pentru orice produs Amundi. Acest material nu constituie o ofertă sau o solicitare de cumpărare sau vânzare. Investițiile implică riscuri, inclusiv riscuri de piață, politice, de lichiditate și valutare. Performanțele trecute nu reprezintă o garanție sau o indicație a realizărilor viitoare.

Data primei utilizări: 10 iulie 2024