Amundi în România

Amundi România vă oferă o gamă completă de soluţii de investiţii financiare prin cele 40 de fonduri de investiţii locale și internaționale.

boniculras

Amundi Asset Management S.A.I. S.A. (Amundi România) face parte din grupul francez Amundi - cel mai mare administrator de fonduri din Europa1, în funcţie de volumul activelor administrate și una dintre cele mai mari 101 companii de administrare a investiţiilor din lume.

Compania a fost înființată în anul 2004, iar în septembrie 2017 a devenit parte a grupului Amundi.

2004

Activăm în România încă din 2004

40 de fonduri de investiții

Locale și internaționale, oferite în România

În România, Amundi este unul dintre administratorii de fonduri de prim rang, fiind recunoscut pentru acoperirea globală a produselor noastre, pentru experiența și pentru  inovațiile pe care le aducem în domeniul investițiilor.
Amundi dezvoltă o gamă locală de fonduri de investiții pentru a satisface nevoile investitorilor români și sprijină distribuția produselor internaționale ale grupului. 

 

Deținem o gamă completă de produse - fonduri locale și fonduri internaționale.
Amundi oferă clienților săi români acces pe piețele financiare globale printr-o gamă completă de soluții de investiții (obligațiuni, acțiuni, active diversificate și strategii de rentabilitate absolută) atât pe piețele dezvoltate, cât și pe piețele emergente.
Amundi pune la dispoziția clienților privați, instituționali și corporativi strategii de investiții inovatoare și soluții personalizate pentru nevoi, obiective de performanță și profiluri de risc diferite.

 

De peste 10 ani fondurile Amundi sunt distribuite în România prin intermediul UniCredit Bank.

1. Sursa: IPE „Top 500 asset managers”, informații publicate în iunie 2023, având la bază totalul activelor administrate în decembrie 2022.