Investiţii cu venituri regulate!

Ce înseamnă Investiţii cu venituri regulate? Să iti explicăm în termeni simpli.

Woman outside office with folder and phone

Investițiile cu venituri regulate

Person sitting on ground with a cup and looking at results on a smartphone

Investițiile cu venituri regulate

Ce este investiția generatoare de venituri?

Investițiile generatoare de venituri sunt acelea în care primești un venit regulat, fie săptămânal, lunar sau anual, din investițiile tale.


De ce avem nevoie de venituri?

Veniturile ne pot ajuta să adăugăm ceva mai mult în portofel și ne pot ajuta să ne pregătim pentru viitor.

Scopul este de a iți menține puterea de cumpărare și de a încerca să egalizezi sau să depășești inflația prin alegerile tale in investiții.

Este această soluţie potrivită pentru tine?

Atunci când facem investiții generatoare de venituri, trebuie să stabilim care este nivelul de risc cu care ne simțim confortabili.

Lucruri la care trebuie să te gândești în călătoria ta spre investiții pentru obținerea de venituri

În căutarea unui venit suplimentar, ai la dispoziție diferite opțiuni, cum ar fi depozitele, obligațiunile sau fondurile de investiţii generatoare de venituri.

Cu toate acestea, opțiunile tale vor depinde de o serie de lucruri:

Two people working at a countertop
Inflația
Cu cât inflația este mai mare, cu atât mai mare va trebui să fie venitul tău lunar.
Man cycling on paved surface with lines
Abordarea bazată pe incertitudine/risc
Acest lucru se poate datora contextului economic,de piață și geopolitic. În cazul unei incertitudini ridicate, este posibil să preferi depozitele bancare (apetit scăzut pentru risc).
Two bakers with bread
Un venit potențial
Vei dori să cauți alternative la banii lichizi pentru a genera un venit potențial mai mare.

Soluțiile noastre de investiții îți oferă oportunități, dar implică și riscuri, cum ar fi posibile pierderi datorate variatiilor de preț, pierderi de capital sau pierderi de dividende.

Găsește echilibrul potrivit

Woman leaping athletically

Găsește echilibrul potrivit

Explorează investițiile care urmăresc să ofere venituri stabile, care sunt diversificate1 , ajută la menținerea puterii de cumpărare și sunt capabile să reziste la impactul inflației.

Ar trebui să te sfătuiesți cu un profesionist care să te ghideze în ceea ce privește nivelul de risc, precum și opțiunile pe care le ai.

 

Află mai multe despre soluţiile generatoare de venituri oferite de catre Amundi

Alegerea este a ta!

Informaţii importante

Aceasta este o comunicare publicitară.

Toate informațiile conținute în acest document provin de la Amundi și sunt valabile la data de 14 mai 2024. Diversificarea nu garantează un profit și nici nu protejează împotriva pierderilor. Punctele de vedere exprimate cu privire la tendințele economice și de piață sunt cele ale autorului și nu neapărat ale Amundi și pot fi modificate în orice moment pe baza condițiilor de piață și a altor condiții, și nu există nicio garanție că țările, piețele sau sectoarele vor avea performanțele așteptate. Aceste puncte de vedere nu trebuie să fie considerate drept consultanță de investiții, o recomandare de securitate sau o indicație de tranzacționare pentru orice produs Amundi. Acest material nu constituie o ofertă sau o solicitare de cumpărare sau vânzare. Investițiile implică riscuri, inclusiv riscuri de piață, politice, de lichiditate și valutare. Performanțele trecute nu reprezintă o garanție sau o indicație a realizărilor viitoare.

Data primei utilizări: 10 iulie 2024