Ştiri

Informaţii despre pieţele financiare

Opiniile noastre despre evoluţiile pieţelor financiare sunt prezentate cu regularitate prin intermediul acestor rapoarte:

• Raport lunar investiţii
• Direcţia săptămânală a pieţelor
• Perspective Investiţii globale

Financial analyst analyzing market insights

Perspective investiţionale - Iulie 2024

monica_defend

Perspective investiţionale - Iulie 2024

"The economic backdrop is getting better but a lot of this improvement is already reflected in asset prices.

Hence, we stay only mildly constructive on risk."
 

Monica Defend
Head of Amundi Investment Institute

Analiza saptămânii - 15 Iulie 2024

weekly 15.07

Analiza saptămânii - 15 Iulie 2024

Geopolitics in focus as NATO leaders meet
 

"Invest globally, look for potential opportunities in emerging markets, and balance equities with government bonds to navigate uncertainty from US elections and geopolitical hotspots."


Monica Defend
Head of Amundi Investment Institute

Amundi Investment Institute
Platforma Amundi Investment Institute expune explicațiile specialiștilor Amundi despre evoluțiile economiilor și a piețelor financiare, cu implicațiile acestora pentru investitori.

Amundi Investment Institute produce o serie de publicații regulate și ad-hoc, adaptate unei game largi de cititori.

Informaţii importante

Aceasta este o comunicare publicitară.

Toate informațiile conținute în acest document provin de la Amundi și sunt valabile la data de 14 mai 2024. Diversificarea nu garantează un profit și nici nu protejează împotriva pierderilor. Punctele de vedere exprimate cu privire la tendințele economice și de piață sunt cele ale autorului și nu neapărat ale Amundi și pot fi modificate în orice moment pe baza condițiilor de piață și a altor condiții, și nu există nicio garanție că țările, piețele sau sectoarele vor avea performanțele așteptate. Aceste puncte de vedere nu trebuie să fie considerate drept consultanță de investiții, o recomandare de securitate sau o indicație de tranzacționare pentru orice produs Amundi. Acest material nu constituie o ofertă sau o solicitare de cumpărare sau vânzare. Investițiile implică riscuri, inclusiv riscuri de piață, politice, de lichiditate și valutare. Performanțele trecute nu reprezintă o garanție sau o indicație a realizărilor viitoare.

Data primei utilizări: 10 iulie 2024